Over Waarderingsmoment DF Limburg

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

Er zijn op dit moment geen bijeenkomsten gepubliceerd. Probeer het op een later moment nog een keer.

16 jun

Waarderingsmoment DF Limburg

Op uitnodiging van regiocommissie Limburg ontvangt afdeling Bree de vrijwilligers met hun partners voor een waarderingsmoment.  Na ontvangst is er een welkomswoord en toespraak van Johan Van Hunsel.  Van 11.00u tot 12.00u is er een optreden van goochelaar Jahon uit Bree.  We sluiten de vm af met een soep- en broodjeslunch.  Namiddag is er nog keuze tussen een geleide stadswandeling of een geleid bezoek aan de gerestaureerde Sint-Michielskerk met om 15.00u  een afsluitend orgelconcert. 

zondag 16 juni 2024 om 10:00 uur

Deelname aan het volledige dagprogramma, inclusief drankjes en een heerlijke lunch, bedraagt slechts 15 euro per persoon.  Als je alleen in de namiddag deelneemt, is dit gratis.  Na inschrijving ontvang je een mail met de betaalinstructies.  Inschrijven via: https://forms.office.com/e/8KimRbuxUn

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: ActiviteitCultuurregio Limburg